Etické sportování

Nákupní košík

0 ks za 0 Kč

VeganSport.cz > Snídaňové směsi > Snídaňová směs MANGO-BAOBAB Bio 360g

Snídaňová směs MANGO-BAOBAB Bio 360g

Snídaňová směs MANGO-BAOBAB Bio 360g
Snídaňová směs MANGO-BAOBAB Bio 360g
Snídaňová směs MANGO-BAOBAB Bio 360g

Popis produktu

Ovesné snídaně od Iswari jsou vysoce výživné směsi, jsou obohaceny o superfoodsobsahují raw ingredience a jsou doslazeny kokosovým cukrem (lahodné nerafinované sladidlo s nízkým glykemickým indexem - 35).

  

  • raw 
  • pocit sytosti 
  • bez lepku 
  • obohaceny o superfoods 

 

Složení:

bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio naklíčená pohanka, bio lucuma, bio kokosový cukr, bio mango (lyofilizované) (6 %), bio baobab (3 %) 

 

Obsah balení: 360 g

 

Ø Výživové údaje ve 100 g výrobku: 

Energetická hodnota  1534 kJ / 362 kcal 
Tuky 2,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g) 
Sacharidy  76,0 g (z toho cukry 11,7 g)  
Vláknina  1,9 g
Bílkoviny  8,3 g 
Sůl  < 0,03 g 

 

Bližší popis jednotlivých ingrediencí:

Pohanková krupice
Obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Přirozeně obsahuje řadu minerálů a vitamínů. 

Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa
Ovesné vločky jsou bohaté na pomalu metabolizované sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. Navíc oves ve snídaních ISWARI je bezlepkový a naklíčený!

Mango
Mango je tropické ovoce, plod mangovníku. Přirozeně obsahuje řadu vitamínů, minerálů a vlákninu. Obsahuje malé množství tuku a sodíku.

Baobab
Baobab zraje a zároveň se i suší na stejnojmenném africkém stromě, který je někdy nazýván "stromem života" kvůli jeho neobyčejným nutričním vlastnostem.

Lucuma
Ovoce z Peruánských And. Patří mezi dnes zapomenuté plodiny, přestože kdysi bývala ceněnou potravinou Inků. Má lahodnou krémovou chuť s jemnou příchutí vanilky. Je bohatá na pomalu vstřebatelné sacharidy, přirozeně obsahuje železo.

Naklíčená pohanka
Naklíčená neloupaná pohanka je stravitelnější, protože při klíčení se aktivují enzymy a štěpí organické látky. A navíc naklíčená pohanka báječně chutná a křupe :-).